Varför boka på cityhotels?

  • Fler än 200 000 hotell världen över
  • Mellan 20-70% kan sparas genom att boka hotellrum via cityhotels.com.
  • Vi fyller 10 år och firar med jubileumserbjudanden.
  • Välj om du vill betala nu eller vid utcheckning på de flesta hotellen.

Bo bra och billigt på hotell i Kraków centrum

Tips till 10 hotell vi rekommenderar i Kraków

Quality System Hotel Kraków

Quality System Hotel Kraków

I Kraków (Bronowice), Kraków
4 KM från centrum.
Från 296 SEK
Hotel Delta

Hotel Delta

I Kraków (Krowodrza), Kraków
1 KM från centrum.
Från 468 SEK
Vanilla Aparthotel

Vanilla Aparthotel

I Kraków (Debniki), Kraków
5 KM från centrum.
Från 632 SEK
Novum House

Novum House

Nära Akvariet och naturhistoriska museet, Kraków
Från 683 SEK
Aparthotel Miodosytnia

Aparthotel Miodosytnia

Nära Wawel, Kraków
1 KM från centrum.
Från 768 SEK
Crown Piast Hotel & Park

Crown Piast Hotel & Park

I Kraków (Bronowice), Kraków
4 KM från centrum.
Från 1043 SEK
Hotel Alexander I

Hotel Alexander I

Nära Stortorget, Kraków
1 KM från centrum.
Från 1053 SEK
Best Western Krakow Old Town

Best Western Krakow Old Town

Nära Wawel, Kraków
Från 1139 SEK
Hotel Europejski

Hotel Europejski

Nära Stortorget, Kraków
1 KM från centrum.
Från 1578 SEK
Hotel Jan

Hotel Jan

Nära Stortorget, Kraków
Från 3951 SEK

Karta over 10 rekommenderade hotell i Kraków

Områden och distrikt i närheten av Kraków

Reseguide Kraków

Bo bra och billigt på hotell i Kraków centrum

Wikimeda Commons. licensierad under Creative Commons 3.0

Weekend Krakow, ligger nära Gamla Stan

Krakow är en av Polens vackraste städer och ett av de mest populära destinationerna i den östra delen av Europa. I motsats till de flesta polska städer Kraków skonades under 2 Världen vilket innebär att staden står för närvarande som den vackraste och bäst bevarade staden i Polen.

Krakows vackra Gamla stan, med alla dess medeltida och renässans arkitektur och gotiska kyrkor på UNESCO: s världsarvslista, och staden används ofta som bakgrund när du spelar in av filmer där åtgärden är inställd på medeltiden. Stadens judiska kvarter Kazimierz, och kallade den plats där Oscar Schindler gjorde sin numera ökända listan och där Steven Spielberg inspelade många scener av filmen med samma namn. Judisk historia i Krakow är dramatisk och fruktansvärd tragedi, och en timme utanför Krakow är Auschwitz, den största utrotningsläger under andra världskriget. Det är värt ett besök och när man står mitt i lägret en dimmig dag är inte svårt att föreställa sig Auschwitz under kriget. Det gör en outplånligt intryck, många människor kommer hit för att se och lära.

De flesta av sevärdheterna ligger inom gångavstånd från varandra, och vi nämner både Mariakyrkan, Klädesmarknaden, Salutorget och Wawel-slottet Wawelkatedralen att viktiga sevärdheter. Saltgruvor i Wieliczka har 300 kilometer gruvor och anses vara en av stadens mest populära attraktioner. Annars är det en attraktion i sig att bara promenera runt måfå på kullerstensgator och släpp i en av Krakows många kaféer och barer.
Vill du dansa, eller bara sitta ner och lyssna på musik, har du en uppsjö av alternativ att välja mellan. Krakow är en stor student och ett livligt nattliv.

Vill bo billigt i centrum av Krakow? Vi i cityhotels.com har ett brett utbud som erbjuds, från rekommenderade hotell, lyxhotell, boutique hotell i Krakow. Och här får du en massa pengar när det kommer till boende. Många går hit på romantisk helg, men också för dig att drabbas av flickor resa, företaget resa, långhelg eller utställning har vi billigt hotell nära flygplatsen, shoppingdistriktet, centralt eller i utkanten av staden. Att resa med familj kan vi ordna barnvänliga hotell och när det finns konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande evenemang kan vi hjälpa dig att hitta hotell för detta.

Vårt mål i cityhotels.com är att ge dig hotellet som kan hjälpa dig att få bästa möjliga upplevelse av Krakow. Vi har alltid bra hotellerbjudanden och billiga priser i Krakow.

Semester med flyg till Krakow

J. Paul II International (KRK) ligger bara 11 km från centrum av Krakow. Man kan lätt ta sig till centrum av Krakow både med tåg, buss och taxi.