Om cityhotels.com

Cityhotels.com är en svensk hotellportal som ägs av norska European Travel Group AS. Vi har ett nära samarbete med stora internationella bolag vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder tusentals billiga hotell världen över. Idag har vi en av de största hotell-databaserna i Skandinavien med över 200.000 hotell online.

Mellan 20-70% kan sparas genom att beställa ditt hotell på cityhotels.com jämfört med att boka direkt hos hotellet. Vi på cityhotels.com har över 10 års erfarenhet av hotellförmedling, samt goda kunskaper om orterna vi har hotell i. För att kunna ge bästa möjliga service och priser till våra kunder håller vi oss ständigt uppdaterade.

cityhotels.com har som målsättning att bli en ledande hotellaktör som fokuserar på kunden och dess behov. Detta vill vi göra genom långsiktiga relationer med både privatkunder och företag.


Välkommen att boka ditt hotellrum på cityhotels.com

City Hotels firar 10 år med specialpriser

Vi firar med att ge tillbaka till våra kunder. På vår hemsida har vi nu extra bra erbjudanden märkta "specialpris". Pris på hotell med "specialpris" är extra låga jämfört med våra konkurrenter och säkrar en bra deal för dig. Läs om City Hotels 10-års specialpriser.

Garanterar säkra köp

Vi säljer aldrig vidare dina personliga uppgifter. Vi använder säker överföring och krypterad dataförvaring för att skydda dina personliga uppgifter. Läs mär om säker betalning hos City Hotels.

City hotels (European Travel Group AS) är Gasell 2015

City hotels (European Travel Group AS) har blivit utnämnd till Gasell 2015, som är Dagens Næringsliv utmärkelse till de företag som växer snabbast och som är mest lönsamma i Norge. Vi är stolta över denna kvalitetsstämpel. Läs mer här.

Gasell 2015 kriterier